Terug naar nieuwsoverzicht

Toetsroosters klas 4 verstuurd

Geen reacties

In je schoolmail zie je de individuele toetsroosters van volgende week.  Kun je ze niet vinden?  Klik hier. I.v.m. de huiswerkregistratie zijn van maandag t/m dinsdag de lessen niet weggehaald.  De regels met de toevoeging  “les”  kunnen dus genegeerd worden.

Zoals eerder aangegeven zullen een beperkt aantal toetsen van woensdag t/m vrijdag ingeroosterd worden met kleine groepen.  Deze groepen hebben op verschillende tijden de toets en op verschillende tijden pauze om de onderlingen contacten zo veel mogelijk te beperken. Let dus goed op je eigen tijden!

We vragen de leerlingen om op tijd in het lokaal aanwezig te zijn en,  na afloop van de toets,  direct weer de school te verlaten.  Probeer de onderlinge contacten tot een minimum te beperken.

NB.

Leerlingen en docenten die volgens de richtlijnen hun contacten moeten beperken mogen niet aanwezig zijn.   Meld dit telefonisch op de dag van afname bij de examensecretaris Mevr. van Ziel.  Dat betekent wel dat, indien de toetsen niet voor 9 april ingehaald kunnen worden deze leerlingen niet aan het examen kunnen deelnemen en verwezen worden naar het 2e tijdvak dat eind juni valt.