Terug naar nieuwsoverzicht

School weer volledig open op 31 mei

Geen reacties

Vanaf volgende week maandag zullen we alle lessen weer alleen fysiek op school aanbieden.  Er zijn geen online lessen meer.  In bijzondere gevallen  (quarantaine bijvoorbeeld)  kunnen hierover individuele afspraken met de leerling coördinator Mevr. P. J. van Ziel gemaakt worden.

We starten de maandag met een mentorles  (kijk hiervoor op je rooster).  Na de mentorles wordt het normale rooster gevolgd.  We blijven wel het 40 minutenrooster volgen.

In het gebouw hoeven leerlingen onderling niet meer de 1,5 meter te handhaven.  De geadviseerde afstand tussen medewerkers en leerlingen blijft wel op 1,5 m staan.  Daarnaast geldt in de gangen en wanneer je niet op een vaste plaats zit, nog steeds een mondkapjesplicht!

T.a.v. de mondkapjesplicht merken we dat leerlingen steeds weer de discussie opzoeken.  Wij maken u erop attent dat het geen keuze betreft.  We zijn verplicht binnen de gangen mondkapjes te dragen.  Leerlingen hebben indien zij geen mondkapje hebben de keuze een mondkapje aan te schaffen voor 0,50 eurocent of deze thuis te gaan halen. Gemiste uren worden daarbij wel dubbel ingehaald.