Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief Maltha insCool®

Geen reacties

We naderen het einde van het schooljaar!

Het is april en de lente laat zich nu eindelijk zien. Met dit mooie weer is het soms moeilijk om de motivatie te vinden om aan je schoolwerk te gaan. Maar sommige leerlingen moeten er toch echt aan geloven. Nog een kleine drie maanden en dan is het schooljaar al weer voorbij. Dit betekent dat er niet veel toetsmomenten meer zullen zijn om de cijfers op te halen.

Professionele en effectieve begeleiding

Heeft uw zoon of dochter nog een extra steun in de rug nodig om dit schooljaar tot een goed einde te brengen? Dan is de huiswerkcoaching van Maltha insCool® misschien iets voor jullie. Hier worden leerlingen effectief gecoacht in het leren en maken van huiswerk. De studievoortgang van iedere leerling wordt individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. In het leerlingvolgsysteem kunnen ouders en mentoren de ontwikkeling bekijken en hierover communiceren.

Alle nieuwe leerlingen krijgen vier planlessen, om een goede basis te leggen om succesvol en effectief met huiswerk bezig te zijn.

Naast de huiswerkcoaching kunnen leerlingen bij Maltha insCool® studiepraktijken ook terecht voor individuele begeleiding in de vorm van:

● Studiecoaching ● Faalangstreductietraining ● Planlessen ● Mentoraat ● Bijlessen

Acties

 • Wilt u uw zoon of dochter de beste kans van slagen bieden, dan wil ik u graag attenderen op onze Laatste Loodjes-actie.   Wanneer uw kind in april 2018 met de huiswerkcoaching start, ontvangt u €50,- korting op de eerste factuur!
 • Weet u nog niet zeker of huiswerkcoaching bij u en uw kind past? Dan bieden wij ook een Try-out. Maak kennis met de huiswerkcoaching door uw zoon of dochter dit twee weken te laten proberen!

  Examentraining

  Vanaf begin april worden er op ons instituut in Bilthoven eindexamentrainingen aangeboden in de weekenden tot aan het eindexamen en op de doordeweekse dagen. Zo’n Examentrainingsdag bestaat uit twee blokuren privéles in het vak waar uw zoon of dochter nog moeite mee heeft, of waarvoor men de puntjes op de i zou willen zetten.

  Net dat beetje extra om zeker het eindexamen in te gaan! De prijs per twee blokuren met daar tussen in een blokuur zelfstandig werken in een eigen ruimte bedraagt 295 euro. Maar let op: vol = vol, dus schrijf uw zoon of dochter snel in!
  Heeft uw zoon of dochter mogelijk last van faalangst? Ook hier kunnen wij bij helpen.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Wacht niet te lang! Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bezoek de website www.malthastudiecoaching.nl.

  Met vriendelijke groet, Elisabeth Lens

  T: 030 2292039
  E: info@malthainscool.nl
  W: www.malthastudiecoaching.nl