Inschrijven Schooljaar 2020-2021

Welkom bij De Joost

Wij waarderen het zeer dat u samen met uw zoon of dochter voor De Joost heeft gekozen. Bij De Joost staat de deur voor u open. Wij willen u dan ook graag verwelkomen. Uw zoon of dochter gaat bij De Joost een leerzame, praktische opleiding volgen en kan een hele leuke middelbare schooltijd tegemoet zien.

Afspraak maken voor inschrijving

Wij willen u vragen om via het onderstaande formulier een afspraak te maken voor de definitieve inschrijving. U dient daarbij zelf de voor u meest geschikte dag en tijd aan te geven.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Indien u er zelf niet uit komt, op beide dagen bent verhinderd of een andere vraag heeft, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0345-638678 voor het vinden van een oplossing. Wij zijn weer bereikbaar vanaf maandag 2 maart 2020, dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur.

Inschrijvingsdocumenten

Ingevuld inschrijfformulier meenemen

Als het goed is, heeft u van de basisschool reeds een inschrijfformulier ontvangen. Het formulier dient u vooraf thuis zo volledig mogelijk in te vullen en mee te nemen naar de afspraak. Indien u nog geen inschrijfformulier heeft, kunt u deze via onderstaande link downloaden. Bekijk ook de checklist met de documenten die u mee dient te brengen voor inschrijving.

Download Inschrijfformulier

Checklist Inschrijvingsdocumenten

– Geldig paspoort of identiteitsbewijs van uw zoon of dochter
– Advies van de basisschool
– Ingevuld Inschrijfformulier
– Onderzoeksrapporten (indien in bezit)