DOE-MIDDAG & OPEN-HUIS

DOE-MIDDAG & OPEN-HUIS afbeelding

 

NIEUWE DATUM OPEN HUIS: 16 Februari van 18:30-20:30 (alleen wanneer de coronamaatregelen dit toelaten houdt onze socials en website in de gaten)

Helaas hebben we vanwege de coronamaatregelen moeten besluiten om de activiteiten niet door te laten gaan op 18 januari. Het Open-Huis zal in februari plaats vinden houdt onze socials in de gaten.

Om u en uw kind toch meer te laten zien van De Joost hebben wij filmpjes gemaakt om de school te bekijken. klik hier De directeur, docenten en leerlingen komen ook aan het woord. Mocht u daarna nog vragen hebben dan horen wij dit graag. U kunt uw vraag mailen naar info.dejoost@cvo-av.nl. Uiteraard hopen wij u en uw kind snel live te mogen verwelkomen en u een rondleiding te kunnen geven door onze school De Joost.

Zit jij in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar De Joost?

Vind je het leuk om in de praktijk te leren, kom dan naar onze DOE-MIDDAG:

  • Leuke activiteiten
  • Bekijk de school van binnen
  • Maak kennis met leerkrachten

GEEF JE NOG OP VOOR 18 JANUARI 2022 EN KOM ALVAST EEN TASJE HALEN MET INFORMATIE EN LEUKE CATCHES EN EEN LEUKE WINACTIE!!

Doe-Middag  aansluitend het OPEN-HUIS (de kennismakingsavond komt hierbij te vervallen)

De dag en avond zien er als volgt uit:

  • 15:30-17:30  Doe-Middag
  • 17:30-18:30  U kunt uw kind ophalen of blijven en met elkaar een hapje eten. Tijdens het eten krijgt u informatie over onze visie over het onderwijs en kunt u vragen stellen aan de medewerkers.
  • 18:30-20:30 Open-Huis: met elkaar door De Joost wandelen en zo een indruk krijgen van De Joost.