Doe, ervaar, leer

Bij De Joost krijg je onderwijs op maat en betrekken wij je ouders graag bij het leerproces. We bieden je doe- en leerervaringen aan, waarbij je jouw eigen kwaliteiten gaat ontdekken en ontwikkelen. Het is ons streven om je op het voor jou hoogst haalbare niveau door te laten stromen naar je succes.

Uitdagend onderwijs

We laten je kennismaken met je mogelijkheden in de maatschappij. We dagen je op een positieve manier uit, met bijvoorbeeld een extra vak of een vak op een hoger niveau. Of met een stage die net iets meer van je vraagt. De Joost heeft goede contacten met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties voor opdrachten, leerplekken en stages.

Jouw bijdrage telt

Bij De Joost zijn we ervan overtuigd dat iedereen die goed zijn best doet, ook daadwerkelijk succesvol kan zijn. We hebben aandacht voor alle leerlingen en oog voor verschillen. Verschillen zijn leerzaam en maken persoonlijkheden bijzonder. Graag betrekken wij je actief bij de lessen. Er is veel ruimte voor jouw bijdrage en die van je klasgenootjes. Als je een eigen mening laat horen die je toe kunt lichten, dan wordt dat zeer gewaardeerd.

Leren doen we samen

Als je voor De Joost kiest, maak je onder meer opdrachten samen met klasgenoten. Je bent dan met elkaar verantwoordelijk voor het resultaat. Bij De Joost sta je er nooit alleen voor. Het docententeam staat altijd voor je klaar, evenals je persoonlijke mentor. Indien nodig ondersteunen we je bij het leren met de huiswerkklas of extra hulplessen.

Doe, ervaar en leer met ons mee.
Jolanda Vink, directrice De Joost

“ONZE LEERLINGEN ZIJN GRAAG PRAKTISCH BEZIG”